Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rok 2015

 

23.12.

Všem přátelům a příznivcům přeji krásné prožití vánočních svátků!

heart

26.10

 • Mařenka - Comtesa Mia získala o tomto víkendu na MVP Duodanube v Bratislavě od  slovenského pana rozhodčího J.Matyáše ocenění V2, res.CAC a od ruského pana rozhodčího Alexeje Belkina V1, CAC a res.CACIB. Splnila tím podmínky pro udělení titulu Slovenský šampion!

alexej-belkin-ru.jpgsampion-sk-comtesa.jpg

11.10.

 Malá Mia - Glorieta Mia Klahandalu absolvovala Merinárodní výstavu psů v Českých Budějovicích, ve třídě mladých získala velmi pěkný posudek a  známku V2

7.10.

 Bobíčkovi - Bradley Bryn Vanessa Atalanta  byl udělen titul Český junior šampion.

scan_20151007_235029.jpg

27.9.

 Malá Mia - Glorieta Mia a Goldička - Garika Mia Klahandalu, obě fenečky prošly úspěšně bonitací a splnily podmínky chovnosti!

Na sobotní klubové výstavě v Mladé Boleslavi byl Bobík - Bradley Bryn Vanessa Atalanta oceněn známkou V1, CAC a Goldička - Garika Mia známkou V2.

21.9.

• Belinka - Hanabel Klahandalu také ve věku jednoho roku

belinka.jpgdsc_0591-001.jpg

17.9.

Rok uplynul jako voda a štěňátka z vrhu "G" mají své první narozeniny. Přeji jim spokojený život plný radosti a zábavy!

img_0228.jpgglorieta-mia.jpg

30.8.

Narodila se dvě štěňátka, sobolí fenečka a pejsek v barvě černá s pálením. Rodičovský pár:

Bradley Bryn Vanessa Atalanta  Dia Dinka Klahandalu

12.8.

•  Vložena  série zelených fotografií do galerií jednotlivých psíků a jedna plavací s Bobíkem, kdy překonal strach a odvážil se na nafukovací lehátko v bazéně

1-vyber-2015-bobik-v-bazene.jpg1-2015-garika-hloubka-ostrosti.jpg

 

 1.8.

•  Malá Mia - Glorieta Mia Klahandalu absolvovala svou první výstavu v Přerově. Byla oceněna známkou V2 s velmi pěkným posudkem od pana rozhodčího Petra Řehánka. 

glorca-prerov-kv-2015.jpg

22.7.

1-dsc_1039.jpg   V letošním parném létě jsme měli vzácnou návštěvu, Belinku - Hanabel Klahandalu, se svou milou paničkou. Goldička a Belinka spolu neúnavně dováděly a na závěr dne jsem z nich vyloudila tyto udivené výrazy (pes nemá mimiku, ale tělem se vyjadřuje naprosto výmluvně) smiley

 
21.6.

1-2016.jpg

• Tina - Eleanor Mia Klahandalu ve věku 18 měsíců

Její sestřička Pepinka - Epepa Mia Klahandalu získala 13.6. na Klubové výstavě v Mladé Boleslavi  od srbského pana rozhodčího Branka Milenkovice známku V1, CAC

1-dsc_0411.jpg  

       • Mia - Glorieta Mia Klahandalu

1-dsc_0389.jpg

24.5.

Mezinárodní výstava psů 1-dsc_0284a-002.jpgNORD BOHEMIA CANIS v Litoměřicích byla pro mou chovatelskou stanici velmi úspěšná!

Poprvé na "velké" výstavě byla předvedna Pepinka - Epepa Mia Klahandalu. V konkurenci 14 jedinců plemene ji paní rozhodčí Zoya Oleynikova (UK) ocenila známkou V1, CAC, CACIB, BOB.

Děkuji majitelům za vzornou prezentaci Pepinky, která představuje II. generaci mé chovatelské stanice!

Mařenka - Comtesa Mia Klahandalu (matka Pepinky) získala ocenění V1, CAC, res.CACIB  a  Goldička - Garika Mia Klahandalu získala ocenění VN1 a Nejlepší dorost.

20.5.

dia-dinka-2.1.jpg

Do fotogalerie byly vloženy nové fotografie Dia Dinky Klahandalu ve věku 22 měsíců

 

smiley

25.4.

buggy-4-roky.jpg

 

• Buggy Boyar Klahandalu

ve věku 4 let, syn Caesarka a Tinky, pejsek který žije u paní chovatelky v Holandsku.

Anke  děkuji Vám za zaslanou fotografii!

heart

18.4.

dsc_0490.jpg

• Na klubové Krajské výstavě psů v Dětřichově získala Pepinka - Epepa Mia Klahandalu od rozhodčí paní Brotánkové ve třídě mladých známku V1, titul Vítěz třídy a prošla úspěšně bonitací, jako plnochrupá bez jediného mínusu v bonitačním protokolu. surprise Děkuji majitelům za její velmi pěkné předvední!

•   Garika Mia Klahandalu  zde měla svou výstavní premiéru a získala ocenění VN1.

bradley-2-roky.jpg

 

V dnešním dni také společně oslavili mí psí kluci narozeniny - Dasík - Xardas Xavier Czech Originál 5 let, a Bobík (na fotografii) - Bradley Bryn Vanessa Atalanta 2 roky.

Děkuji Kattty za pěknou "momentku"!

 

16.4.

dsc_0383a.jpg

 

• Garika Mia Klahandalu - Goldička, ve věku sedmi měsíců.

Nadějná tvárná fenečka, která zůstává v chovatelské stanici. Má velmi milou, kontaktní a mazlivou povahu, již přezubila, má kompletní a silný chrup.

 

heart

 

2.4.

Během měsíce února a března jsem byla se psíky na pěti výstavách a získali jsme tato ocenění:

      dsc_7341--2-.jpg• Comtesa Mia Klahandalu:

        8.3. IHA GRAZ - V1, CACA, Res.CACIB

      • Bradley Bryn Vanessa Atalanta:

        8.3. IHA Graz - V1, CACA, Res.CACIB

        1.3. MVP Nitra   - V1,CAC 

        28.2. MVP Nitra   - V1,CAC   

        8.2. MVP Brno - V1, CAC

        7.8. MVP v Brno - V1, CAC

 

2.2.

Garika Mia Klahandalu objevila jak úžasná je masáž štětinami zubního kartáčku. Rostou jí zoubky a  má oteklé dásně. Kartáček je nyní nejoblíbenější věcí na kousání.

Garika Mia - 4,5 měsíce

9.1.

Glorieta Mia Klahandalu

 

Dnes odešlo poslední štěňátko (Golíšek) do nového domova. Belinka a Mia(Glorča) již trávily Vánoce u svých paniček.

Jsem přesvědčena, že jsem pro všechna štěňátka vybrala milující a zodpovědné páníky. Přeji všem mnoho společných radostných chvil a dlouhý a spokojený život!

broken heart

4.1.
 

Letošní rok  jsme s Bobíčkem - Bradley Bryn Vanessa Atalanta zahájili výstavní sezonu na Hanácké národní výstavě psů konané opět na výstavišti v Brně. Od pana rozhodčího Kubeše získal krásné ocenění  V1, CAC, CAC ČMKU, NV, BOB.1-dsc_9886--2--001.jpg  Přeloženo do srozumitelného jazyka  - známka výborná s pořadím 1, čekatelství šampionátu krásy ČR, čekatelství šampionátu krásy ČMKU, titul Národní vítěz a titul Vítěz plemene. Předvedl se nádherně a  zdá se, že našel ve výstavním prostředí zalíbení, neboť si svým laškovným pohazováním očka získal pozornost nejednoho přihlížejícího návštěvníka výstavy. wink

O tom, co znamenají zkratky výstavních ocenění se můžete dočíst nově v rubrice články o plemeni.

2014-12.9.-bobik-a-garca-022a.jpg• Tinuška - Always Lucky Tiny ze Zlaté Jalny

moje první fenečka ruského toye oslavila 8. narozeniny. Tímto dnem se stává veteránkou a může si v klidu užívat chovatelského důchodu.  Její šedivý čumáček mi to velmi připomíná, je však stále plná síly, užívá si života, procházek a her a při hárání přesvědčuje Dasíka s Bobíkem, že by na výchovu psích miminek ještě přeci stačila! heart

 
15.12.

Všem přátelům a příznivcům přeji krásné prožití vánočních svátků. Pevné zdraví a mnoho pohodových chvil  v roce 20151-2015.jpg